Loading…
RISE 2016 has ended
avatar for Jody McPhillips

Jody McPhillips

OCCRP
editor
USA

Stabilită la Tbilisi, Georgia, Jody McPhillips este editor regional pentru Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP). A fost reporter și editor de ziar, editând materiale de presă din diverse domenii, precum medicină, știință, drept, politică subiecte sociale și politice. La redacția din Washington a publicației Providence Journal a fost responsabilă de diverse domenii precum activitatea Congresului, politică și subiecte de interes național.

 

După ce a placat din jurnalismul american în 2000, a activat în calitate de reporter/editor la redacția Cambodia Daily din Phnom Penh și concomitent a fost bursieră a Knight International Journalism Fellowship în Georgia. A fost profesoară la școala de Jurnalism și Management media din Caucaz a Universității Georgiene de Afaceri Publice și a fondat Centrul pentru Jurnalism de Investigație din Caucaz. A fost bursieră Knight International Journalism Fellowship în Aceh, Indonesia; Dili, capitala Timorului de Est; și Delhi, India. Acum își desfășoara activitatea în Georgia, dar și în orașele din regiune.
În cea mai recentă misiune OCCRP, a petrecut șase luni la Chișinău, Moldova, lucrând cu jurnaliștii RISE Moldova la proiectul Prezidențiale 2016, o platformă inovativă cu informații despre alegerile prezidențiale.